Poradna Transcend Wi-Fi SDHC 16 GB Class 10 TS16GWSDHC10

Autor: | Vloženo: 20.01.2015 000 19:45 | Témata: Poradna Transcend Wi-Fi SDHC 16 GB Class 10 TS16GWSDHC10

Je nutná podpora zařízení?

Musí nutně tuto kartu s Wi-Fi podporovat zažízení ve kterém ji použiju? Když ji strčím například do fotopasti u které není výslovně uvedena podpora těchto karet bude Wi-Fi rozhraní fungovat? Bezdrátový přenos by se mi hodil k přenosu fotek z fotopasti do tabletu.
O kolik se celkově zvýší spotřeba el. energie zařízení, alespoň přibližně (hlavně při nečinnosti). Fotopast je napájená z baterií.
Jaký dosah má Wi-Fi karta v zařízení ve volném prostoru?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. ledna 2015

    Dobrý den, ano mělo by to zařízení podporovat. Ale u fotopasti není WIFI řešením. protože těžko někde v lese budete chytat signál. U těchto zařízení je pak podpora GSM modulu pro odesílání fotografií. Ale nemají to všechny.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      21. ledna 2015 - Petr

      Děkuji za odpověď. Zatím jste jediní kdo mi na moje dotazy ohledně Wi-Fi SD karet odpověděl.
      Znamená to tedy,že když dám kartu do fotopasti bez uvedení popdpory pro tuto kartu tak nebude Wi-Fi určitě fungovat? Nebo možná ano, možná ne?
      Jak je to se spotřebou energie nevíte?
      Ohledně chytání signálu, fotopast není v lese a i kdyby, tak nemám v úmyslu pro fotopast vytvořit pevnou síť, nebo s ní nějakou hledat, ale přijít k ní třeba s tabletem na rozumnou vzdálenost s přímou viditelností a uložené fotky stáhnout přímo z karty do tabletu. Nepotřebuji je mít ihned na mobilu nebo e-mailu. Stačí mi zkontrolovat je jednou za týden, nebo podle potřeby. Tímto způsobem bych chtěl odstranit nutnost nosit k ní žebřík a manipulaci s fotopastí a SD kartou.
      O fotopastech s GSM modulem vím, ale jsou o dost dražší, a přenos dat (nebo MMS) stojí peníze.


    • Anonymní uživatel

      22. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Dobrý den, co vím tak pokud nebyla podpora takových karet, tak karta nefungovala. Bohužel spotřebu energie nevím. Také bude záležete na materiálu fotopasti aby nebránila signálu atd. Pokud máte nějakou fotopast, bude nutné to vyzkoušet přímo s ní.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.